wsv-de-ank-logodf

Oprichtingsvergadering roeiverening

dinsdag 7 december 2021

start om 19:30 uur

De roeicommissie heeft voor het verzelfstandigingsproces een stappenplan uitgewerkt. Dit stappenplan maakt inzichtelijk welke besluiten nodig zijn, door welke partij die genomen moeten worden en wanneer.

Inmiddels zijn de eerste afspraken gezet om tot een roeivereniging te komen.

Vóór het einde van 2021 moeten we het hele stappenplan doorlopen hebben. De streefdatum van de start van de nieuwe roeivereniging is 1 januari 2022

Daarom hebben we voor dinsdag 7 december om 19.30 uur in het clubhuis de oprichtingsvergadering van de roeivereniging  gepland. De roeicommissie licht dan de stand van zaken toe, onder andere wat betreft de financiën. Bovendien is het de gelegenheid om het bestuur van de vereniging voor te stellen. Tijdens de vergadering kunnen we tot besluiten komen.

LET OP we zijn verplicht om voor toegang tot het clubhuis te controleren op een geldige QR-code.

Het doel is lekker blijven roeien en daar gaan we voor zorgen.

De roeicommisie